Hitmen Old School Gaming
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hitmen Old School Gaming

Hitmen Old School Gaming

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

UNBAN HARDSTYLE !

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
zgembo33

Broj postova : 4

UNBAN HARDSTYLE ! Empty
PostajNaslov: UNBAN HARDSTYLE !   UNBAN HARDSTYLE ! Icon_minitimesub kol 06, 2011 3:18 pm

Pa mislim stvarno nije u redu ovo je vec neznam koji out da mi ne da ni ss nego samo udre ban. Ovaj Fucker stvarno ja neznam koji mu kurac danas stojim 5 minuti na serveru i 2 igraca mu govore nemoj me opet ban kad ti hs doleti..I prođe par rundi ja ga jednom ubijem , drugi put...I treci put on doleti slucajno prođemo jedan kraj drugog i ja nasreci(ili nesrecu) prije njega skuzim da je protivnicki igrac i ono u roku 5 sekundi you have been banned..Pa j**mu udri mi ss ovo nije fer a i znam da ovo nece nitko ni pogledat jer je ovo vec 3. post a ova 2 prije uopce nisu citana ni odgovorena..Molio bi Head Admina da upozori momka * FuckeR * da malo pazi sta radi...Zelio bih unban jer igram na Hitmenu 2 godine
# 1 "HARDSTYLE" 662 STEAM_0:0:19779761 0 00:14 59 .. To bi bilo sve .. Hvala
[Vrh] Go down
tn | alien

tn | alien

Broj postova : 24

UNBAN HARDSTYLE ! Empty
PostajNaslov: Re: UNBAN HARDSTYLE !   UNBAN HARDSTYLE ! Icon_minitimesub kol 06, 2011 4:38 pm

kad se pokusas spojiti na erver i kaze ti da si dobio ban otvori konzolu i kopiraj onaj tekst o banu, to moras postati da bi netko pogledao u cemu je problem ...
[Vrh] Go down

UNBAN HARDSTYLE !
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» please unban
» unban me plz
» Unban?....
» pls UNBAN madmike
» what else to say.... PLS UNBAN again?