Hitmen Old School Gaming
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hitmen Old School Gaming

Hitmen Old School Gaming

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Opet ja, ovaj put ofišli....Dxur....

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Dxur

Broj postova : 1

Opet ja, ovaj put ofišli....Dxur.... Empty
PostajNaslov: Opet ja, ovaj put ofišli....Dxur....   Opet ja, ovaj put ofišli....Dxur.... Icon_minitimesri srp 27, 2011 1:10 am

Oi!

HITMEN BRDA me banao sad prije 10 min. Razlog je da mu obrazlozim kako sam ga ubio na dd2. "Need backup" od nekoga na shortu. Dodjem na short bacim bombu na kutije uzmem nekome 20 hpa (da si mislio plantat kod kutija uzelo bi ti vise, jedan je bio u kutu kod sajta, tome sam uzeo tih manje, a njega sam ubio dok je bengao kutije, ili jos nisi dosao ili plentas na prolazu) Hugam lijevi zid, ti strafas svoje desno moje lijevo s prolaza, vidi ti se glava i ja te ubijem.
Kad god me neko bana a banan sam bio jedno 7-8 puta javljam se igracima koji me znaju: Razor, Lefty Baby (makar ga nema u zadanje vrijeme), Karlo te casti i Zhizha. Svi oni znaju da nemam nista. Jedini admin koji ima nesto protiv mene je Ikic, zasto? neznam, neulazim, uvijek me je banao i kickao jer mu je doslo... No hard feelings Ikic, samo kazem Smile

Ae nadam se da i ovi novi admini primjete ovaj post je mi je pun ku... bananja ako velika vecina zna da nemam nista i nikad nisam imao. Pozz svim bivsim GARDSIMA !

Pazte nase, Cheers !
[Vrh] Go down
DJ Krmak

Broj postova : 14

Opet ja, ovaj put ofišli....Dxur.... Empty
PostajNaslov: Re: Opet ja, ovaj put ofišli....Dxur....   Opet ja, ovaj put ofišli....Dxur.... Icon_minitimesri srp 27, 2011 2:11 pm

ako treba unban daj steam ID

UZIVAJ!
[Vrh] Go down

Opet ja, ovaj put ofišli....Dxur....
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Opet ban!?
» opet banned
» Opet SS Only for ChiLL
» opet nazgul