Hitmen Old School Gaming
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hitmen Old School Gaming

Hitmen Old School Gaming

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

eo ss od greenteam kova

Go down 
Autor/icaPoruka
zgembo33

Broj postova : 4

eo ss od greenteam kova Empty
PostajNaslov: eo ss od greenteam kova   eo ss od greenteam kova Icon_minitimesri srp 27, 2011 3:21 pm

Ja zatijevam da me se unban ha old sql 2 serveru zbog nepostenog bana...Nemam nikakve cheatove i banan sam bez ss i neznam sad sto je admin vidio dobar score ili..uglavnom nije posteno da me se ovako anaje jer nema razloga...¸

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Foks.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : GreenTeam# kovA.
[AMXBans] Reason : ' Wallhack + Aimbot '

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19779761 '
[AMXBans] Your IP : ' 95.178.207.133 '
[AMXBans] ===============================================

Igrao se fy_snow ja sam imao 45:13 skor i vjer. je zato i dodijeljen ban...govorio je da se nesmje awp a ja ga po nalozenju admina nisam ni koristio...i evo ja zelim da me se unbana iako nazalost nemam nikakav anti dokaz nemate ni vi ss da sam uhvacen sa wh ili cim vec..Nije u redu...Doduse banan sam na hit2 ali zao mi sto na hit1 nemogu uc jer tamo sam vjeran igrac vec skoro 2 godine a to i samome meni izgleda puno..Hvala :$

Ima jedan razlog zasto sam postao ovdje jer sam 80% uvjeren da mi tamo ne bi niko pregleda jer sam bas htjeo kritiku udritda nema nikad admina i da ima cheatera...Molio bi unban na hit1 a za 2 me i ne zanima jos kada vako nastupaju..nekazem ja moze se svakom desit ..ali daj udri ss i mirna bosna..
[Vrh] Go down

eo ss od greenteam kova
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.